Frizz Control SMOOTHING SHAMPOO 250 ml

25,35 KM

Opis

Smoothing Shampoo Šampon za zaglađivanje umiruje kosu dok je šamponirate, ukroćuje njezinu teksturu i  štiti je od vanjskih utjecaja.

Opis:

Ko se bori s kovrčanjem, upoznat je sa sljedećim fenomenom: svježe oprana kosa često

je uznemirena, postaje neukrotiva i teško je vladati njom! To je zato što grube tvari u šamponima dodatno dehidriraju lomljivu kosu i uništavaju prirodne lipide. Šampon za zaglađivanje, s druge strane, ukroćuje tvrdoglavu kosu dok je šamponirate,  njeguje je najfinijim uljem slatkog badema i veže smirujuću vlagu u kosi. Pozitivno nabijeni celulozni spojevi uravnotežuju strukturu kose i djeluju antistatički. Nakon pranja, neukrotivu kosu lako je raščešljati ili četkati, mekana je i ima nevjerovatan svilenkast sjaj. Uz to je pouzdano zaštićena od vremenskih utjecaja.  Ukratko: šampon za  zaglađivanje ne daje nikakvu šansu neukrotivosti!

Sastojci

  • Ulje slatkog badema: njeguje kosu ipruža mekoću isjaj.
  • Supstance koje vežu vlagu: smiruju tvrdoglavu kosu i štite je od vremenskih utjecaja.
  • Kationski spojevi celuloze: uravnotežuju strukturne razlike,
  • Poboljšavaju kompatibilnost iimaju antistatički učinak

Aplikacija

Ravnomjerno rasporedite šampon za zaglađivanje na kosu i vlasište i nježno umasirajte. Zatim temeljito isperite. Za optimalne rezultate koristite zajedno s Frizz Control regeneratorom i u slučaju ravnanja s peglom i Fluid za zaštiti od toplote obavezan

Savjet: Pažljivo raščešljajte suhu kosu prije pranja.