Volume Powder 14 gr – Puder za kosu za veći volumen

28,25 KM

Opis

Kratka ili duga – odgovara svakom stilu. Jedinstveni high-tech puder za kosu daje svim frizurama savršeni volumen, mat strukturu – 24 sata, bez ljepljivosti. To je zahvaljujući inovativnoj, dvofaznoj visokotehnološkoj formulaciji vodoodbojnog silikagela i smola topljivih u vodi. Nestaje gotovo bez težine u finoj, beživotnoj kosi i transformira je u sanjivi volumen s push-up efektom. Puder za volumen ne samo da je izvrstan za neobrađene izglede, već je idealan i za ponovno oblikovanje vaše kose ili za u pokretu kada ste u žurbi.

Sastojci:

  • Vodoodbojni silikagel i smole topljive u vodi: finoj kosi odmah daju Push_up efekat, volumen, poboljšane strukture, teksture i 24-satnog postojanja bez ljepljivosti

Način upotrebe

Opušteno razdijelite kosu, nanesite Volume Powder na korijen za veći volumen te podignite i lagano utrljajte. Nanesite kao soljenku. Koristiti samo na suhoj kosi. Zbog intenzivnog učinka, koristite vrlo štedljivo (dovoljno za 40 – 60 nanošenja) Nemojte završiti s drugim proizvodima. Nakon pranja i prije feniranja mogu se koristiti proizvodi za oblikovanje kao što je Fine Hair Volumising Lotion.