Orbico Beauty kompanija, specijalizirana je za distribuciju kozmetičkih proizvoda te je članica Orbico Grupe. Od 1996. godine pružamo usluge prodaje, marketinga, distribucije te maloprodaje na tržištu kozmetike.

Danas smo među vodećim distributerima u Europi, prisutni u 19 zemalja s prometom od 209 miliona eura u 2018. godini.  Pokrivamo šest “beauty” kategorije (dekorativna i preparativna kozmetika, mirisi, njega kose, prirodni proizvodi te moda), a naši su partneri ugledne međunarodne kompanije s dugotrajnom tradicijom. Također djelujemo i kroz vlastite maloprodajne kanale.  Sa našim partnerima imamo blisku saradnju kako bismo primijenili jedinstvenu filozofiju i strategiju svakog brenda. To je ključ našeg uspjeha.

Vodeći distributer kozmetike i parfema u Europi.

Sa našim partnerima imamo blisku saradnju kako bismo primijenili jedinstvenu filozofiju i strategiju svakog brenda. To je ključ našeg uspjeha.​

Ljudi su najdragocjeniji dio naše organizacije. Orijentirani smo ka zadovoljstvu kupaca. Jednostavna smo i fleksibilna organizacija, prilagodljiva promjenama. Troškovno smo učinkoviti i orijentirani ka poslovnim rezultatima. Za naš uspjeh neophodni su održivi profit i razvoj. Mi smo društveno odgovorna kompanija.

BRENDOVA

175

ZEMALJA

20

ZAPOSLENIKA

1000

PARTNERA

50