Dostava robe

Dostava robe moguća je putem Express One brze pošte koji robu isporučuje kupcu u svim krajevima Bosne I Hercegovine.

Poštarina je besplatna za kupovinu preko 100 KM.

Poštarina za kupovinu manju od 100 KM se plaća 9 KM.

Orbico d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za bilo kakva kašnjenja od strane dobavljača (raspodjela serija).

Vrijeme isporuke

Većina proizvoda koji su dostupni u B2C internetskoj trgovini www.beutybox.ba  i nalaze se na skladištu, isporučit će se u roku od 7 radnih dana ili u najkraćem mogućem roku, ovisno o vašem trenutnom stanju (COVID-19). Možda nikada nećemo imati na zalihi cjelokupnu količinu naručenih proizvoda. U tom slučaju administrator će klijenta obavijestiti telefonom ili e-mailom.

Orbico d.o.o. zadržava pravo produžiti rokove isporuke u slučaju više sile, uključujući požar, potres, poplave, ratove, udare, oluje, prometne gužve, državne mjere ili druge nepredviđene događaje koji mogu značajno spriječiti ili spriječiti isporuku naručene robe. Orbico d.o.o. dužan je odmah obavijestiti klijenta o pojavi ili prestanku više sile.

Štete i prigovori u prometu

Odgovornost je kupca da provjeri sadržaj pošiljke. U slučaju oštećenja pošiljke, kupac je dužan istog dana prijaviti prigovor na mail: indira.kruscica@orbico.com i ispravno obojiti štetu (karticu i ambalažu), u protivnom reklamacija neće biti prepoznata. Za sve dodatne informacije i pojašnjenja, na raspolaganju smo vam svaki radni dan od 9 do 17 sati na telefon:

+387 63 89 22 96 ili svaki radni dan od 8 do 16 sati na e-mail: indira.kruscica@orbico.com 

Uslovi plaćanja

Plaćanje proizvoda se vrši po preuzimanju pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama.

Cijene

Cijene su izražene u konvertibilnim markama, sa uključenim PDV-om. Cijene se mogu mijenjati i promjena je jasno naglašena na stranici.