Frizz Control SMOOTHING CONDITIONER 150 ml

33,70 KM

Kategorije: ,
Opis

Regenerator za zaglađivanje primjetno umiruje, uvjetuje, izaglađuje strukturu tvrde kose, a

pružamekoću i trajni oblik.

Opis:

Ko se boji i suhog sobnog zraka i brine se o svom stajlingu sa svakom promjenom vlažnosti zraka, vjerojatno se bori s neukrotivom kosom. Uostalom, prilično je frustrirajuće kad vaša pažljivo oblikovana kosa jednostavno odbija zadržati oblik i iznenada se pojavi nekontrolirana kovrčavost ili kosa postane statična.

Oprostite se od takvih scenarija sa Smoothing Conditioner za oblikovanje. Lagana tekućina oblaže svaku pojedinu dlaku bez odmjeravanja, veže vrijednu vlagu u kosi i brzo i pouzdano uravnotežuje strukturu kose. Kationski guar čini kosu mekanom, a prirodni polimer šećera rezultira glatkoćom i elastičnim zadržavanjem. Nekontrolirana kosa koja leti i frizzi -aktivno se sprječavaju, kosu je lako oblikovati,ostaje u formi bez gubitka fleksibilnosti i dobiva fascinantan sjaj.

 

Sastojci

  • Gliceridi ulja uljane repice: zaglađuju i zatvaraju

kosu te poboljšavaju kompatibilnost.

  • Kationic guar: uravnotežuje strukturne razlike, daje

kosi mekoću i antistatička svojstva.

  • Supstance koje vežu vlagu: smiruju kosu i smanjuju

osjetljivost na vanjske utjecaje.

 

Aplikacija

Nakon svakog drugog ili trećeg pranja rasporedite u  vlažnu kosu, ostavite 3 – 5 minuta i isperite.Za optimalne rezultate koristite zajedno sa Frizz Control  šamponom za zaglađivanje i Frizz Control fluidom za  zaglađivanje.