La Biosthétique Structure Repair Hydrating Drops

32,60 KM

Jednostavno pomiješane s drugim proizvodima za njegu kose ili korištene kao dodatak hidratantnoj kremi, višenamjenske kapi intenziviraju vašu rutinu njege kose. Kombinacija dugolančane i kratkolančane hijaluronske kiseline s crvenom morskom travom hidratizira i obnavlja suhu, oštećenu kosu te joj daje blistav sjaj.

Opis

HYDRATING DROPS

Često oblikovanje kose toplinom ili utjecaji okoliša uzrokuju isušivanje i lomljivost kose. Patentirane hidratantne kapi pružaju trenutačnu pomoć po mjeri. Kap po kap, one utažuju žeđ kose kojoj nedostaje vlage. Jednostavno pomiješane s njegom za kosu ili čiste kao hidratantna krema koja se ne ispire, višenamjenske kapi intenziviraju vašu rutinu njege kose. Kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca s crvenim morskim algama djeluje kao pravo čudo od vlage za suhu, oštećenu i opterećenu kosu. Struktura kose je hidratizirana iznutra, a kutikula je popravljena tako da dodatna vlaga ostaje sigurno zaključana. Kosa, bogato hidratizirana, odmah dobiva elastičnost i vitalni, blistavi sjaj.

Primjena
Kao njegu koja se ne ispire, čistog nanesite na ručnikom prosušenu kosu i ne ispirajte.Kao pojačivač njege dodajte maski ili regeneratoru za kosu u omjeru 3:10 i dobro promiješajte. Nakon što maska ​​ili regenerator počnu djelovati, isperite ih kao i obično.