VOLUME STRENGTHENING REPAIR MASK 100 ml

26,40 KM

SKU: 4040218843323 Kategorije: , ,

4 na zalihi

Opis

Dubinska popravka sa efektom sjaja.

Ova maska za intenzivnu njegu obnavlja i jača kosu sve do korijena bez opterećenja, sprječava lomljenje kose i ispucale vrhove te stvara zdrav volumen.

Opis:

Tanka, lomljiva kosa je jednako sretna što je popravljena i ojačana sve do korijena kao i drugi tipovi kose. Ipak, previše kremasti tretmani za njegu otežavaju tanku kosu tako da ona bukvalno postaje mlitava. Maska za jačanje obnavljanja ne uzrokuje takve probleme. Njena pametna formula savladava ravnotežu između intenzivne njege i efekta volumena

Kompleks biljnih proteina i ekstrakata algi obnavljaju kosu dubinski, zaglađuju i zatvaraju površinu vlasi bez utezanja. Ovaj efekat je podržan ekstraktom tahićanskih mikroalgi, koji revitaliziraju kosu i sprečavaju lomljenje. Prirodne hidratantne kreme smiruju i osnažuju finu, oštećenu kosu i smanjuju efekat letenja, ostavljajući duboko kondicioniranu kosu lakom za raspetljavanje, primjetno jačom i sa impresivnim bestežinskim volumenom i zadivljujućim sjajem.

Sastojci

  • Ekstrakt tahićanskih mikroalgi je pojačivač volumena koji revitalizira i jača kosu.
  • Proteini riže i soje i ekstrakti algi obnavljaju kosu do korijena, povećavaju njen volumen i otpornost i pružaju toplinsku zaštitu.
  • Prirodne hidratantne supstance smiruju kosu, imaju antistatičko dejstvo i olakšavaju češljanje kada je mokra.

Aplikacija

Ravnomjerno rasporedite na vlažnu kosu, ostavite da djeluje 10 minuta gdje je moguće, a zatim isperite. Idealno bi bilo da se nanošenje izvodi u kombinaciji sa šamponom za jačanje.