VOLUME WEIGHTLESS CONDITIONER 150ml

23,90 KM

SKU: 4040218844009 Kategorije: , ,

17 na zalihi

Opis

Njega bez težine.

Ovaj lagani proizvod za njegu revitalizira i jača tanku kosu, njeguje je vlagom, nježno je raspetlja i daje joj težinu – manji volumen.

Opis:

Ako tražite više strukture i prozračni volumen za svoju vrlo tanku kosu, vjerovatno ste u nedoumici kada je u pitanju regenerator. S jedne strane želite da vam kosa bude sjajna i laka za češljanje, ali s druge strane, ne želite da je otežate. Sa svojom pametnom formulacijom precizno dizajniranom da zadovolji potrebe fine, beživotne kose, Weightless Conditioner ispunjava sve ove okvire.

Njegove biljne supstance obezbjeđuju bestežinsku vlagu i vezuju je za kosu. Ekstrakt tahićanskih mikroalgi djeluje kao pojačivač volumena i potpomognut je obnavljanjem proteina riže i soje i ekstrakata kara-geenanske mahovine i šećerne alge. Ovi sastojci povećavaju otpornost kose i štite je od oštećenja toplinom. Kosa je punija i jača i lako se raspetljava i ima fantastičan volumen u samo nekoliko minuta!

Sastojci

  • Glicerin i pentilen glikol obezbjeđuju i vezuju vlagu.
  • Ekstrakt tahićanskih mikroalgi je pojačivač volumena koji jača vlakna kose.
  • Proteini riže i soje i ekstrakti algi uravnotežuju strukturne razlike, daju kosi volumen i pružaju toplinsku zaštitu.

Aplikacija

Nakon pranja rasporedite na vlažnu kosu i ostavite da djeluje 2-3 minute prije nego što dobro isperite. Idealno bi bilo da se nanošenje izvodi u kombinaciji sa šamponom za jačanje.