VOLUME STRENGTHENING CONDITIONING SPRAY 150ml

34,80 KM

SKU: 4040218843347 Kategorije: , ,

12 na zalihi

Opis

Volumizirajte kosu!

Ovaj praktičan regenerator njeguje i hidrira kosu u tren oka, a da je ne opterećuje. Štiti od oštećenja toplinom i pruža fleksibilno držanje i bestežinski volumen.

Opis

Ako ste izbjegavali odsustvo – u tretmanima za regeneraciju u prošlosti iz straha da ne utegnete svoju finu kosu, sigurno će vam se svidjeti novi osjećaj bestežinskog stanja koji pruža sprej za jačanje! Ovaj jednostavan regenerator u spreju pruža kosi njegu bez težine, daje joj lagano držanje i stvara prozračni volumen. Sva ova lakoća je rezultat njegovog snažnog kondicionirajućeg efekta. Tanka kosa ne samo da ima manji volumen, već je i sklonija pucanju vrhova i lomljenju kose i manje efikasna u zaštiti vlasišta.

Upravo tu dolazi do izražaja aktivni sastojak iz tahićanskih mikroalgi sa svojim efektom zgušnjavanja i volumena. Biljni proteini, hidratanti i ekstrakti algi obnavljaju, jačaju i štite kosu od vanjskih utjecaja kao što je toplina fena, čineći je lakom za raščešljavanje, predivno mekom i s maksimalnim volumenom tokom cijelog dana.

Sastojci

  • Ekstrakt tahićanskih mikroalgi je pojačivač volumena koji revitalizira i jača kosu.
  • Proteini riže i soje i ekstrakti algi obnavljaju kosu, povećavaju njen volumen i otpornost i pružaju toplinsku zaštitu.
  • Provitamin B5 daje intenzivnu vlagu, mekoću i sjaj.
  • Pentilen glikol je biljna supstanca koja vlaže i vezuje vlagu.
  • Pululan, sorbitol, trehaloza i senegal guma bagrema pružaju mekoću i fleksibilno držanje.

Aplikacija

Za maksimalan volumen, ravnomjerno naprskajte na kosu osušenu ručnikom, zatim raščešljajte i osušite fenom ili stilizirajte kao i obično. U idealnom slučaju, nanošenje treba izvršiti nakon pranja šamponom za jačanje.