Meni
NaslovnaBeautyBoxSPIRULINE BOOST

SPIRULINE BOOST

Borite se protiv prvih znakova starenja i umora uz Thalgo Spiruline Boost! Ova linija proizvoda pomaže detoksikaciji kože, daje joj energiju i štiti je od štetnih vanjskih faktora. Prve bore će izblijediti, a koža zablistati.

THALGO SPIRULINE BOOST: PROTIV POČETKA STARENJA KOŽE

Nažalost, užurban gradski život, zagađenje i stres ne utječu pozitivno na našu kožu. Naša koža brže izgleda umorno zbog štetnih slobodnih radikala. Osim toga, prvi znakovi starenja postaju brže vidljivi.

Linija proizvoda Thalgo Spiruline Boost posebno je razvijena za mladu, zauzetu ženu koja želi zaštititi svoju kožu od prvih znakova starenja. Spiruline Boost pomaže u detoksikaciji kože, daje joj novu energiju i štiti od štetnih vanjskih utjecaja.

SNAGA SPIRULINE

Linija proizvoda Spiruline Boost štiti kožu od vanjskih utjecaja, daje stanicama kože energiju, suzbija oksidativni stres, hidratizira kožu i obnavlja je. Glavni sastojci u ovoj liniji proizvoda su spirulina i magnezijeva sol.

Spirulina je plavo-zelena alga u obliku spirale koja se uzgaja u kontroliranom okruženju. Magnezijeva sol se ekstrahira iz morske vode i obrađuje na takav način da magnezij ostaje iz soli. Ovi sastojci daju koži energiju tako da ima mjesta za zdravu diobu stanica.

Kao rezultat toga, koža se može nastaviti obnavljati. Nadalje, stimulira se sinteza filaggrina. Ovaj protein zadržava vlagu u epidermisu tako da koža ostaje podatna i izgleda mladoliko. Također potiče stvaranje antioksidansa koji štite kožu od oksidativnog stresa kako bi spriječili prerano starenje. Prve linije i bore se zaglađuju, a koža dobiva zdrav sjaj.

 

Indira, 28 godina: “Imam dojam da se moja koža ne oporavlja tako dobro kao prije i da imam manje energije. Lice mi izgleda umorno, koža siva i počinjem uočavati prve bore. Intenzivan ritam mog života vjerovatno ne pomaže … ”

  • Korpa je prazna.
Naslovna
Kategorije
Moj nalog
0 Cart
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.