fbpx
Meni
NaslovnaNovostiLa Biosthetique Trend Collection Spring-Summer 2024

La Biosthetique Trend Collection Spring-Summer 2024

Sportski klub kolekcija od La Biosthétique odaje počast Olimpijskim igrama u Parizu, rodnom mjestu brenda. Ona kombinuje sportski duh Olimpijade sa težnjom ka postizanju vrhunskih performansi u njezi i ljepoti. Izgledi personificiraju unutarnju snagu i samopouzdanje.

Sa svojim sveobuhvatnim razumijevanjem ljepote, sportski klub kolekcija prihvaća duh vremena dok izražava kulturu ljepote u srcu La Biosthétique-a, sa elementima koji se povezuju poput Olimpijskih krugova: njega kože, njege kose, bojenja kose, stiliziranja kose i šminke.

Treneri na ovom putovanju ka sjajnom uspjehu su međunarodni kreativni direktor La Biosthétique-a, Alexander Dinter, i međunarodni kreativni direktor šminke, Steffen Zoll. Zajedno sa tehničarem za boje Andreasom Kurkowitzom, pretvorili su svoju viziju pariške elegancije u kombinaciji sa sportskim duhom u nosive izglede savršeno usklađene sa modernim vremenom, koje zrače snagom i samopouzdanjem i nude mnogo prostora za individualne interpretacije.

  • Korpa je prazna.
Naslovna
Kategorije
Moj nalog
0 Cart
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.