Meni
NaslovnaBeautyBoxVolumen – njega za finu, slabu kosu

Volumen – njega za finu, slabu kosu

Genetski je određeno kakvu punoću i gustoću kose imamo na glavi. Što ćemo od toga napraviti, to je na nama. Fina kosa samo treba posebnu njegu.

Neki se rađaju s finom kosom, drugima način života, nedostatak njege ili bolesti uzimaju svoj danak, uzrokujući da kosa postaje tanja, slabija ili čak prorijeđena. Karakteristike su iste: fina kosa je osjetljiva, brzo se masti i gubi volumen. Njega po mjeri trebala bi dugoročno ojačati i zgusnuti finu kosu, ali je nikako ne utegnuti. Ravnoteža koju proizvodi serije Volume postižu bravuroznošću i sofisticiranim aktivnim konceptom. S biljnim proteinima i odabranim ekstraktima algi, proizvodi jačaju, zgušnjavaju finu, slabu kosu, osiguravajući bezbrižnu punoću i maksimalan volumen.

Što je uopće fina kosa?

U jezičnoj upotrebi razlikuje se tanka i fina kosa. Tanka kosa opisuje broj dlaka na glavi, koji je u ovom slučaju manji od normalnog. Fina kosa, međutim, znači debljinu pojedinačne kose. Fina kosa ima promjer od samo 0,04 milimetara , u usporedbi s 0,05 do 0,07 milimetara normalne kose ili kose deblje od 0,07 milimetara.

Šampon za jačanje volumena – Umijte volumen u kosu!

Nekompliciran volumen počinje šamponiranjem: s biljnim proteinima i snažnim ekstraktima algi, blagi šampon za jačanje revitalizira kosu, jača je i restrukturira, povećava njezinu otpornost i čini je osjetno gušćom i punijom pri svakom pranju.

Maska za jačanje i obnavljanje – puna snaga, vrlo lagana

Napredna formula maske za jačanje i obnavljanje kombinira intenzivnu njegu i stvaranje volumena bez težine. Biljni proteini i ekstrakti algi dubinski obnavljaju, revitaliziraju kosu i jačaju njena vlakna . Fina kosa postaje osjetno punija, jača i voluminoznija.

Weightless regenerator – Bestežinski regenerator za više volumena

Weightless regenerator vitalizira finu kosu s bestežinskom vlagom. Biljni proteini i ekstrakti algi obnavljaju i jačaju vlakna kose te štite od oštećenja toplinom. Kosa se može bez napora raspetljati i dobiva lagani prozračni volumen.

Sprej za jačanje – pojačajte volumen!

Jednostavni regenerator u spreju pruža kosi njegu i vlažnost bez težine, daje fleksibilno držanje i stvara prozračni volumen. Biljni proteini i ekstrakti algi obnavljaju i jačaju. Kosa je zaštićena od lomljenja i topline feniranja, prekrasno podatna i osjetno punija.

  • Korpa je prazna.
Naslovna
Kategorije
Moj nalog
0 Cart
Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.