Sun Care Conditioning Spray 150ml

36,25 KM

Vodoodbojna 2-fazna zaštita u spreju rezultira dovoljnom zaštitom od sunca za kosu, poboljšava strukturu kose i popravlja čak i oštećenu kosu. S trenutnim učinkom za više sjaja, elastičnosti i mekoće.

14 na zalihi

Opis

Prednosti

Sunčani dani – praznici, veseli užici, nezaboravni dani! Ono što se često zaboravlja jest činjenica da kosa također treba zaštitu od sunca! Ako ne dobije dovoljnu zaštitu na plaži ili bazenu, uskoro ćete doživjeti nepristojnu kosu. Soleil Vitalité Express odlikuje se dvostrukom snagom, jer vodoodbojni dvofazni sprej sadrži novu vrstu dvostruke UV zaštite kako bi se učinkovito borili s izravnim i neizravnim utjecajima UV zraka: 1. UVA i UVB zrake pouzdano apsorbiraju ne- hidrosolubilni UV filtri. Posljedica: Kosa je zaštićena od izblijedjivanja i poroznosti. 2. La Biosthétique ekstrakt suncokreta pruža opsežnu zaštitu: Zaštitni: nanosi se na kosu i trenutno odvaja buduće štetne UV zrake. Preventivno: štiti unutrašnjost kose od jakih oštećenja. Post-tretman: neutralizira slobodne radikale aktivirane UV-zrakama – i što je najbolje od svega: Soleil Vitalité Express ne samo da vraća svilenkasti sjaj svakom spreju, već i daje kosi osjetljiv ljetni miris. Inovativna zaštita od sunca za kosu sadrži pšenične peptide i polimer koji intenzivno njeguje kosu, pruža dodatnu zaštitu i rezultira trenutnom mekoćom i zdravom elastičnošću. Nepoželjno ispadanje kose dosljedno se sprječava. Soleil Vitalité Express tako da lijepa kosa može uživati u ljetu bez žaljenja!

Glavni sastojci

• Ekstrakt suncokreta: Ekstenzivan zaštitni sloj u borbi protiv UV zračenja

• Polimeri i pšenični peptidi: pružaju kosi elastičnost, mekoću i sjaj

• UV filtri: daju kosi višestruku zaštitu od sunčevih zraka

Način upotrebe

Prije upotrebe dobro protresti! Prije izlaganja suncu, ravnomjerno prskajte Soleil Vitalité Express na suhu ili vlažnu kosu. Stilizovati kao i obično. Uvijek ponovite nakon što pokvasite kosu u  moru ili bazenu!