Shampooing Actif 200ml

43,80 KM

Ćelijsko aktivni šampon protiv starenja koji djeluje kao podrška pri liječenju znakova starenja vlasišta i fine kose. Nježno čišćenje, jačanje kose i sprečavanje gubitka kose.

SKU: 4040218823967 Kategorije: , ,

17 na zalihi

Opis

Prednosti

Njega kose i vlasišta medicinskom komponentom! La Biosthétique bori se protiv znakova vremena – s holističkim, ćelijskim konceptom protiv starenja. Kao i kupanje u Fontani mladosti! Starost ne štedi ni kosu a ni vlasište. Kako je proces starenja genetski samo 30 %, ali 70 % ovisi o vanjskim utjecajima, s pravom pažnjom možete učiniti prilično mnogo kako biste odgodili znakove starenja. Šampon Actif vrlo nježno čisti kosu i vlasište te opskrbljuje vlasište pomlađujućim ćelijsko aktivnim sastojcima dok šamponirate kosu I vlasište. Vrlo agresivni slobodni radikali u kosi koji nastaju UV zračenjem deaktiviraju se. Kosa i vlasište su na taj način zaštićeni od procesa starenja. Pored toga, građevinski blokovi ceramida i keratina identični prirodi jačaju osjetljivu strukturu kose i štite je od preuranjenog trošenja. Sredstva za regeneraciju u šamponu protiv starenja za finu kosu ne opterećuju kosu, već obnavljaju njen izgled i volumen. Dermosthétique® Anti-Age sadrži dvije vrste staničnih ekstrakata koji aktivno utječu na porjeklo i uzroke starenja vlasišta. Ekstrakti fitocelija: za zaštitu, regeneraciju i potporu matičnih stanica Ekstrakti staničnih glikoza: za održavanje kože i kose mladim. Šamponom Actif za mlađu i puniju kosu sa sjajem!

Glavni sastojci

Ekstrakt glikoloških ćelija iz matičnjaka i indijskog oraha: podržava anti-saharifikaciju losiona na vlasištu

Ceramidi: ojačavaju I štitite korijenje kose

Ekstrakt alge Porphyra ( crvene alge ): podržava zaštitu od slobodnih radikala i upalnih procesa na vlasištu

Keratin i hidrolizirani keratin iz prirodne vune: stabilizira strukturu kose

Lecitin: nadopunjava ulje, podržava odbranu od slobodnih radikala i rezultira povećanim sadržajem vlage u koži

Morska sol bogata mineralnim tvarima: posebno blago i nježno čišćenje i za kosu i za vlasište

Liposomski inkapsulirani ekstrakt fitoćelija: podržavajuća zaštita roditeljskih stanica i folikula

Način upotrebe

Nakvasite kosu, ravnomjerno rasporedite šampon Actif po kosi i na vlasištu, umasirajte u vlasište, operite laganim pokretima kosu, nakratko ga ostavite i isperite.