Ergines Plus Vital

89,80 KM

Ovaj tretman u ampulama uravnotežuje nedostatak elemenata u tragovima, mineralnih tvari i vitamina u korijenu kose, podržava rast kose i vraća prirodni odboj i otpornost vaše kose.

SKU: 4040218120653 Kategorije: , ,

20 na zalihi

Opis

Prednosti
Kosi također trebaju mineralne tvari, vitamini i elementi u tragovima. Ako našem tijelu to nedostaje, kosa brzo postaje pothranjena. Posljedično, kosa brzo postaje ležerna, a struktura i lepršavost se gube. Dugoročno se pogoršava kvaliteta kose, a kosa postaje finija i lomljivija što rezultira gubitkom kose. Ali to ne mora biti slučaj. Tretman u ampulama Ergines Plus Vital sadrži zdravu dozu vitalnih tvari – praktički sve što kosu čini zdravom, punopravnom i blistavom. Opskrbljuje korijen kose zdravim i bogatim hranjivim tvarima, brzo vraća kvalitetu kose i stvara preduvjete za zdrav rast kose. Vraća se predivna kosa i primjetno postiže stabilnost i živahnost. Ergines Plus Vital je fitnes koktel koji vraća umornu kosu i zdravlje i energiju.

Glavni sastojci

  • Soptični peptidi
  • cink glukonat
  • bakreni glukonat
  • ekstrakt kvasca

 njeguju korijenje kose, podstiču rast kose, jačaju korijen kose

Način upotrebe
Jednom do dva puta tjedno ravnomjerno rasporedite 2/3 sadržaja ampule Ergines Plus Vital duž dijelova vlasišta i lagano je umasirajte. Ravnomjerno rasporedite 1/3 sadržaja ampule po kosi i lagano utrljajte u kosu. Ostavite u kosi, a zatim stilizirajte kao i obično s La Biosthétique styling proizvodima.