Bio-Fanelan Régénérant Premium

163,25 KM

Ampule za sprječavanje opadanja kose, 10 ampula pakovanje. Ovaj tretman u ampulama ima dvostruki učinak za uspješnu borbu protiv nasljednog, hormonskog, privremenog i slučajnog gubitka kose. Obnavlja i optimizira znanstveno dokazanu debljinu kose, rast i kvalitetu kose.

SKU: 4040218644401 Kategorije: , ,

20 na zalihi

Opis

Prednosti
Zdrava, puna kosa smatra se simbolom vitalnosti, mladolikosti i atraktivnosti. Ako svakodnevno ispada previše dlaka, brzo se uspaničimoo zbog gubitka tih svojstava. Zapravo, zato što je u ovom trenutku vrijeme korištenja Bio-Fanelan Régénérant Premium za učinkovito zaustavljanje gubitka kose i obnavljanje prirodnog rasta kose. Bio-Fanelan Régénérant Premium bori se protiv svih vrsta gubitka kose. Rezultati govore sve: Inovativna kombinacija aktivnih sastojaka rezultira poboljšanim sidrištem folikula dlaka (+ 146%). Uz to se aktiviraju energija folikula dlake, mehanizmi zaštite i oporavak je povećan za čak 189%, što rezultira znatno sporijim starenjem folikula dlake (učinak protiv starenja). Slobodni radikali koji se javljaju u folikulima kose, a koji mogu potaknuti prijevremenu staničnu smrt, učinkovito se bore s Bio-Fanelan Régénérant Premium. To rezultira povećanjem rasta kose za 121%. La Biosthétique vlastiti Complexe Régénérant u ampuliranom tretmanu protiv ispadanja kose pruža trajno poboljšanje, što dokazuje i omjer aktivnih obnavljanja i izgubljenih dlačica. Ova moćna ampula klinički dokazano smanjuje gubitak kose za više od 33% nakon samo dva mjeseca. Uz to, Bio-Fanelan Régénérant Premium aktivira stanični metabolizam i njeguje korijenje kose. Nova energija, stabilnost i primjetno tijelo za vašu kosu – znanstveno dokumentirano i dokazano! Pravi pojačivač energije.

Glavni sastojci

  • Complexe Régénérant: poboljšava nagone za rast kose, stvara jaču dlaku i debljinu dlake, daje dužu fazu rasta kose
  • Lipopeptid koji brzo prodire: aktivno se bori protiv prijevremene stanične smrti
  • Peptid povezan s biotinom: potiče metabolizam.
  • Flavonoid agruma: poboljšava mikrocirkulaciju i bori se protiv mrljavog gubitka kose.
  • Ekstrakt maslinovog lista: dodatno podupire inhibiciju enzima 5 alfa reduktaze.
  • Proteini, vitamini, peptidi i elementi u tragovima: pojačavaju njegu korijena kose.
  • Biostimulatori: poboljšavaju biosintezu stanica koje oblikuju dlaku.
  • Vitamin B: jača, optimizira debljinu kose, rast kose i kvalitetu kose.

Način upotrebe
Prije nanošenja Bio-Fanelan Régénérant Premium ampula , kosu i vlasište oprati šamponom Bio-Fanelan. U idealnom slučaju, svaki drugi dan, nanesite sadržaj ampule Bio-Fanelan Régénérant na prerez na vlasište i prije sušenja lagano umasirajte vrhovima prstiju ili ostavite 10 minuta. Da biste podržali i aktivirali rast kose, ponovite terapiju  jednom do dva puta godišnje. NE ISPIRE SE