Ocat za otklanjanje ušiju i gnjida 100ml – Chasse Ô Poux – My Rinsing Vinegar

29,50 KM

ODMAŠĆUJE KOSU | UKLANJA UŠI | BEZ ETERIČNIH ULJA – Chasse Ô Poux ocat za ispiranje, certificirano organski, posebno je dizajniran za djecu. Inspiriran prirodnim lijekovima naših baka, omogućuje ispiranje i odmašćivanje kose (ostatci masne maske) te nježno uklanjanje preostalih ušiju i gnjida, dok kosu čini sjajnijom.

Kategorija:
Opis

Prirodno, organsko i zdravo rješenje za uklanjanje ušiju. Treći korak u rutini protiv ušiju, ovaj ocat za ispiranje temelji se na organskom jabučnom octu i organskoj vodi s limunom. Uklanja posljednje tragove masnoće s masne maske i ispire posljednje preostale uši i gnjide. Čini kosu sjajnijom.

Aplikacija: Na ručnikom prosušenu kosu nanijeti ocat izravno na tjeme i dužine. Ostaviti da djeluje 2-3 minute. Ponovno pročešljati kosu kako bi se uklonile posljednje uši i gnjide. Dobro isprati vodom Preporučuje se ponovno pranje kose Chasse Ô Poux šamponom ako je kosa još uvijek masna.

Rezultat: Preostale uši i gnjide su opuštene i uklonjene Osim toga, ovaj ocat za ispiranje prirodno uravnotežuje pH kose i čini kosu sjajnijom
Testiran i odobren od strane Toofruit kluba testera.

Šifra PF061